Електронний каталог
оформлення та сервіровка столу
Документи:
- Fiches cuisine. Repas de fetes [Электронный ресурс] [Текст] : Tout pour reussir vos repas de fetes avec Carinne Teyssandier. – 1 электрон. опт диск (DVD video). – 2002. – 35.00. – Систем. требования: DVD 9; Format 1.33; Ecran 4/3; Couleur; Duree: 1 н 30 env.; Chapitre.
- Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 78с. – Бібліогр.: с. 77-78. – 15.82.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 178 с. – Бібліогр.: с. 176-178. – 35.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк, Д.В. Федорова, В.О. Ждан. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 256 с. – Бібліогр.: с. 253-255. – 56.00.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Барановский, В. А. Официант-бармен [Текст] : Учеб.пособие для учащ.учеб заведений начал. проф. образования / В. А. Барановский, Л. В. Кулькова. – Изд. 3-е, перераб. и доп. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. : ил. – (Учебники ХХI века). – ISBN 5-222-02509-8 : 20.52.
- Матвеева, Е. Карвинг [Текст] [Текст] : мастер-классы по украшению блюд своими руками / Е. Матвеева. – Ростов на Дону : Феникс, 2012. – 95 с. : ил. – (Город мастеров). – ISBN 978-5-222-18693-0 : 75.00.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2016. – 386 с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 978-966-2609-12-7 : 155.00.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2011. – 386с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 9789662174076 : 62.00.
- Наволоцкая, Я. Е. Руководство современного менеджера ресторана. Решение проблем день за днем [Текст] [Текст] / Я. Е. Наволоцкая. – Москва; Санкт-Петербург : Вершина, 2007. – 222 с. – ISBN 978-5-9626-0379-7 : 49.80.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
|