Електронний каталог
апарати харчових виробництв
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Замораживание и хранение пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.В.С.Колодязной. – Л. : ЛТИХП, 1989. – 151с. – 0.80.
- Интенсификация процессов,повышающих эффективность применения искусственного холода [Текст] : Межвузовский сборник науч.трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1987. – 144с. – 0.80.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.2 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 76с. – 5.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.I.I.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 1.70;3.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 3.00.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств торгівлі" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1991. – 20с. – 1.00.
- Применение искусственного холода в пищевой технологии [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Госком.РСФСР по делам науки и высшей школы;Под ред.В.С.Колодязной. – Л. : ЛТИХП, 1990. – 156с. – ISBN 5-230-10027-3 : 2.00.
- Применение холода для расширения ассортимента и повышения качества пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1988. – 143c. – 0.80.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 92 с. – Бібліогр.: с. 92. – 34.00.
- Сборник трудов республиканской научной конференции "Повышение эффективности процессов и оборудование холодильной и пищевой промышленности" [Текст] : Технологическая секция / Отв.ред.Н.А.Головкин. – Л. : Ленинградский технологический институт холодильной промышленности, 1973. – 157с. – 1.80.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Холодильные машины [Текст] / Под общ.ред.Н.Н.Кошкина. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 511с. : илл. – 1.12.
- Лабораторный практикум по технологическому оборудованию пищевых производств [Текст] : Учеб.пособие для вузов / С. Т. Антипов, А. М. Гавриленков, В. Е. Добромиров, Ю. А. Завьялов. – Воронеж : Воронеж.гос.технол.акад., 1999. – 440с. – ISBN 5-89448-049-3 : 47.04.
- Атаназевич, В. И. Сушка пищевых продуктов [Текст] : Справочное пособие / В. И. Атаназевич. – М. : ДеЛи, 2000. – 296с. – ISBN 5-93314-006-6 : 49.20.
- Ботов, М. И. Тепловое и механическое оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Учебник для учреждений начального проф.образования / М. И. Ботов, В. Д. Елхина, О. М. Голованов. – М. : Академия, 2002. – 458с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-7695-0750-0 : 49.20.
- Брик, М. Т. Мембранная технология в пищевой промышленности [Текст] / М. Т. Брик, В. Н. Голубев, А. П. Чагаровский. – К. : Урожай, 1991. – 224с. – ISBN 347527 : 0.75.
- Бутковский, В. А. Технологическое оборудование мукомольного производства [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. А. Бутковский, Г. Е. Птушкина. – М. : Журнал Хлебопродукты, 1999. – 208с. – 110.60;157.40;162.20.
- Вейнберг, Б. С. Бытовые компрессионные холодильники [Текст] / Б. С. Вейнберг, Л. Н. Вайн. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 272с. : ил. – 0.95.
- Голянд, М. М. Холодильное технологическое оборудование [Текст] / М. М. Голянд, Б. Н. Малеванный. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 335с. : илл. – 0.89.
- Горбатюк, В. И. Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] : Учебник для средних специальных учебных заведений / В. И. Горбатюк. – М. : Колос, 1999. – 335с. – (Учебники и учебные пособия для студентов средних спец. учеб. заведений). – ISBN 5-10-003139-5 : 16.30.
- Гордон, Л. И. Панельное тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] / Л. И. Гордон. – М. : Экономика, 1982. – 128с. – 0.40.
- Горин, В. М. Приборы для экспресс-контроля и анализа показателей качества технологических процессов на перерабатывающих предприятиях [Текст] : Каталог / В. М. Горин, И. Г. Голубев. – М. : Росинформагротех, 2001. – 104с. – ISBN 5-7367-0295-9 : 24.00.
- Гришин, М. А. Установки для сушки пищевых продуктов [Текст] : Справочник / М. А. Гришин, В. И. Атанадзевич, Ю. Г. Семенов. – М. : Агропромиздат, 1989. – 215с. – ISBN 5-10-000181-Х : 1.20.
- Грубы, Я. Производство замороженных продуктов [Текст] / Я. Грубы ; Пер.с чешск.,ред.ипредысл.И.Ф.Бугаенко. – М. : Агропромиздат, 1990. – 336с. – ISBN 5-10-001356-7 : 1.70.
- Гузман, А. А. Использование и техническое обслуживание оборудования в общественном питании [Текст] / А. А. Гузман, Р. П. Родионова. – М. : Экономика, 1972. – 143с. – 0.34.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов:В 3-х ч. Ч.2 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2003. – 378с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 20.00.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студ.вузов. Ч.1 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : ДП редакция "Мир техники и Технологий", 2002. – 254с. – ISBN 966-96237-0-7 : 20.00.
1
2
|