Електронний каталог
організація виробничого процесу
Документи:
- Основы предпринимательского дела. Благородный бизнес [Текст] [Текст] : учеб. для студентов вузов / под ред. Ю.М.Осипова, Е.Е.Смирновой. – 2-е изд., перераб., доп. – Москва : БЕК, 1996. – 459с. – ISBN 5-85639-143-8 : 26.00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Мельник, М. В. Анализ развития производственно-хозяйственных организаций в странах-членах СЭВ [Текст] / М. В. Мельник. – М. : Финансы и статистика, 1986. – 191с. – 1.60.
- Організація виробництва [Текст] : підручник для студентів вищих навч.закладів / В. О. Онищенко, О. В. Редкін, А. С. Старовірець, В. Я. Чевганова. – Київ : Лібра, 2008. – 360с. : іл. – Бібліогр.: с. 356-357. – ISBN 9789667035914 : 50.00.
- Пархоменко, Н. О. Управління розвитком бізнес-систем в умовах глобального середовища: теорія, методологія та практика [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Пархоменко Н. О. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХНЕУ ім. С.Кузнеця, 2021. – 38 с.
- Подвігіна, В. І. Організація виробничого процесу в часі та просторі.Потокове виробництво [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. І. Подвігіна, В. О. Гулевич. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 135с. : іл. – Бібліогр.:С.133-135. – ISBN 978-966-364-527-8;9789663645278 : 18,00.
|