Електронний каталог
організація ресторанного господарства
Документи:
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 582/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Менеджмент ресторанных услуг [Электронный ресурс] [Текст] : учебное пособие для ВУЗОВ; электронное издание / Щетинина Е.Б.- автор; Экслибрис. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium - II; 256 Мб ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Метрологія - регулятор єдності вимірювань у закладах ресторанного господарства [Текст] : кейс-стаді для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 396/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 3,25.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : програма дисципліни для студентів професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1049/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 с. – 4,60.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 477/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 62 c. – 10,78.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 3/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 10,51.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 178 с. – Бібліогр.: с. 176-178. – 35.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч. 2 / авт.: Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 186 с. – Бібліогр.: с. 183-186. – 38.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк, Д.В. Федорова, В.О. Ждан. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 256 с. – Бібліогр.: с. 253-255. – 56.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 2 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 186 с. – Бібліогр.: с. 170-172. – 48.00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 182/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 c. – 29,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1775/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 c. – 60,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 41/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 20,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства, Кафедра готельно - ресторанного бізнесу. – 1210 /17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 46c. – 46,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] / авт. О.М. Григоренко, С.М. Пересічна, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1096/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Санітарія і гігієна у ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма курсу для студентів напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / уклад. А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 81/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 с. – 9,98.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа (Електронний ресурс) [Текст] = Bar Business : зб. тест. завдань / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 04-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 42 с.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа (Електронний ресурс) [Текст] = Bar Business : метод. рек. до самост.роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19 с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 35 с.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа (Електронний ресурс) [Текст] = Bar Business : робоча програма/Course Outline / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов. – К. : Центр учбової літератури;Інкос, 2007. – 279с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-548-3 : 67,00.
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов. – 2-ге вид. – Київ : Центр учбової літератури, 2012. – 280 с. – ISBN 978-611-01-0290-2 : 85.00.
- Бовш, Л. А. Управління Luxury сервісом [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук ; каф. готел.- ресторан. бізнесу. – ПП06-44/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / М. Ф. Кравченко, В. А. Піддубний, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 31-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 25 с.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Литвиненко, Т. Є. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : збірник ситуаційних завдань. / Т. Є. Литвиненко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
- Юдіна, Т. І. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань. Частина 2 / Т. І. Юдіна, А. О. Медведєва, В. І. Кочерга ; Кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 01дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
|