Електронний каталог
Класифікатори
С
стандарти на продукти харчування
Документи:
Михальські, Т.
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. – Л. : ПАІС, 2006. – 326с. : табл. – Бібліогр.:С.317-320. – ISBN 996-7651-44-4 : 275,60.
Урба, С. І.
Пріоритети та інструменти розвитку аграрного сектора в системі забезпечення економічної безпеки України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Урба С. І. ; 08.00.03 - економіка та упр. національним господарством. – Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2019. – 40 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'