Електронний каталог
якість продуктів харчування
Документи:
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: September 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. I / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 632 p.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: september 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. II / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 616 p.
- Technology and innovation for a sustainable future : a commodity science perspective [Електронний ресурс] [Текст] : 18th Symposium of IGWT, Rome, Sept.24-28th, 2012 - Rome, Italy / ed. by Roberto Merli; IGWT; Academia Italiana di Scienze Merceologiche. – 1 електрон.опт. диск (CD-ROM). – 2012. – 978-88-8286-269-5. – Систем. вимоги: Celeron 1/2 ГГц; 256 Мб ОЗУ; 800*600 px; Java Script; Internet Explorer 5.5.
- Аудит систем управління [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 162/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 13 с. – 14,00.
- Знак якості [Електронний ресурс] [Текст] : 2008-2010 рр. / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM); h.264. – 2010. – Систем. вимоги: Windows 98/Me/NT/2000/XP; зв. карта 64Mb RAM; DVD-ROM; MPEG2; SVGA; колонки аба навушники.
- Прогресивні напрями формування та забезпечення гарантій якості продуктів харчування спеціального призначення в Україні [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В. Притульська (кер.НДР), Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-170. - Дод.
- Schlosser, E. Fast food nation [Text] [Текст] : the dark side of the all-american meal / E. Schlosser. – Boston; New York : Houghton Mifflin Company, 2001. – 356 p. – ISBN 0-395-97789-4 : 129,90.
- Михальські, Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. – Л. : ПАІС, 2006. – 326с. : табл. – Бібліогр.:С.317-320. – ISBN 996-7651-44-4 : 275,60.
- Одарченко, Д. М. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Одарченко Д. М. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харч. продуктів. – Одеса : Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015. – 38 с.
- Петрова, О. О. Прогнозування якості продуктів переробки креветок Palaemonidae Samouelle [Текст] [Текст] : дис...д-ра філософії / Петрова О. О. ; 181 - харчові технології; наук. кер. О.В. Сидоренко. – Київ, 2021. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.
- Сичевський, М. П. Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки та розвитку держави [Текст] [Текст] : монографія / М. П. Сичевський. – Київ : Аграрна наука, 2019. – 388 с. – Бібілогр.: в підрядк. прим.. – ISBN 978-966-540-459-0 : 130.00.
- Циганкова, О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Циганкова О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
|