Електронний каталог
Класифікатори
М
механічне обладнання
Документи:
Методичні вказівки до розвязання ситуаційних завдань з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". Розділ 1 : Механічне устаткування / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А. Бублик. – 186/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 18 с. – 1.98.
Гончаренко, Г. М.
Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : Довідник:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 303с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-464-6;9789663644646 : 28,00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'