Електронний каталог
організація виробництва на підприємствах громадського харчування
Документи:
- Бізнес-інжиніринг [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering : програма / Кафедра економіки та фінансів підприємства. – 14-21/19П. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Методичні вказівки по самостійному вивченню курсу "Організація виробництва" [Текст] : для студентів факультету громадського харчування, готельного господарства і туризму, спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочної форми навчання / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 389/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 67 с. – 8,33.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів професійного спрямування 050203 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 654/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 22 с. – 8,05.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. напряму підготовки "Торгівля" профес. спрямування 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, О.В. Шевченко, І.В. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1093/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 5,14.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.А. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Тести для контролю знань з курсу "Організація виробництва і обслуговування у закладах (підприємствах) громадського харчування" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів і послуг" денної форми навчання / уклад. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 214/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 63 с. – 6,17.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов. – 2-ге вид. – Київ : Центр учбової літератури, 2012. – 280 с. – ISBN 978-611-01-0290-2 : 85.00.
- Мрыхина, Е. Б. Организация производства на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / Е. Б. Мрыхина. – М. : Форум;Инфра-М, 2007. – 176с. : илл.;табл. – (Профессиональное образование). – Библиогр.176с. – ISBN 978-5-8199-03060-3;978-5-16-002917-7;9785819903063 : 24,60.
- Світлична, М. Л. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб.- практикум / М. Л. Світлична. – Житомир : Полісся, 2013. – 220 с. – Бібліогр.: с. 214 -215. – ISBN 978-966-655-686-1 : 45,00.
- Трубей, О. М. Бізнес-інжиніринг [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering : робоча програма/Сourse Outline / О. М. Трубей ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 06а-21/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Трубей, О. М. Бізнес-інжиніринг [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering : робоча програма/Сourse Outline / О. М. Трубей, А. П. Гейдор ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 63-21/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Трубей, О. М. Бізнес-інжиніринг [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering : робоча програма/Course Outline / О. М. Трубей, А. П. Гейдор ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 61-21/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Трубей, О. М. Бізнес-інжиніринг [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering : робоча програма/Course Outline / О. М. Трубей, А. П. Гейдор ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 29-21/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Трубей, О. М. Бізнес-інжиніринг аграрних підприємств [Електронний ресурс] [Текст] = Business engineering of Agricultural Enterprises : програма/Course Summary / О. М. Трубей, А. П. Гейдор ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 28-21/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 22 с.
|