Електронний каталог
розвиток технології харчування
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Ковтун, А. В. Удосконалення технології формованих карпотляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковтун А. В. ; 05.18.01 - Технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2020. – 21 с.
- Сивній, І. І. Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сивній І. І. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2020. – 21 с.
|