Електронний каталог
рестораний маркетинг
Документи:
- Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за ред. В.Я. Брича; кол.авт.: В.Я. Брич, І.О. Банєва, Т.І. Божук та ін. – Київ : Ліра-К, 2020. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-482. – ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00.
- Стратегічний маркетинг у готельному і ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 611/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 14,00.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 852/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 10 c. – 15,00.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 1245/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 15 c. – 16,00.
- Стратегічний маркетинг у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.В. Полтавська. – 849/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 5,55.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг крафтових виробництв (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic marketing of craft products : програма / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. гот.-рест. бізнесу. – 05-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Restaurant Business : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Hospitality and Restaurant Business : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 08-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Hospitality and Restaurant Business : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44 / 21РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Restaurant Business : робоча програма/ Course Outline / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 04-44 / 21РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Restaurant Business : програма/ Course Outline / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 04-44 / 21РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Джеймс, Дж. Управление рестораном [Текст] = Restaurant management : Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин ; Пер.с англ. – М. : Проспект;ТК Велби, 2007. – 437с. – ISBN 5-482-01248-4;978-5-482-01248-2;9785482012222 : 56,70.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 751 с. – Бібліогр.: с. 740-751. – ISBN 978-617-7278-00-8 : 360.00.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. – Київ : Ліра-К, 2019. – 563 с. – Бібліогр.: с. 463-466. – ISBN 978-617-7605-31-6 : 576.00.
|