Електронний каталог
Класифікатори
П
підвищення якості товарів та послуг
Документи:
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
Дудла, І. О.
Захист прав споживачів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. О. Дудла. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 447с. – Бібліогр.:С.445-447. – ISBN 978-966-364-430-1;9789663644301 : 50,00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'