Електронний каталог
Класифікатори
С
сахароза
Документи:
Звягінцева-Семенець, Ю. П.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
Чорна, Т. М.
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чорна Т. М. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 20с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'