Електронний каталог
Класифікатори
М
м'ясні субпродукти
Документи:
Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 7,71.
Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 9.08.
Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини [Текст] [Текст] : підручник / В. І. Костенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 671с. – Бібліогр.: с. 622-630. – ISBN 978-617-7507-87-0 : 370.00.
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : Білоцерк.книж.ф-ка, 2014. – 191 с. – Бібліогр.: с. 169. – ISBN 978-617-657-016-5 : 50.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'