Електронний каталог
організація готельного господарства
Документи:
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації і завдання для самостійної роботи з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" усіх форм навчання / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 1044/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 54 c. – 3,63.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 623/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 6,27.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 622/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,59.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 877/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 10 c. – 7,97.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Практикум / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 03/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 34 c. – 5,71.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Бурак; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 503/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 28 c. – 28.00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Кудлай; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1434/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 14c. – 27.00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.А.Г.Охріменко, Л.М.Гопкало; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1458/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 59,00.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, С.П.Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 126/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 60 c. – 4,38.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, О.О.Каролоп. – 1077/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 38 c. – 5,39.
- Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. В.В.Білик. – 129/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 5,24.
- Комунікативний менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В.Білик; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 341/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 c. – 24,00.
- Комунікативний менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. А.М. Расулова, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 743/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 c. – 14,00.
- Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг [Текст] : Програма дисципліни / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко. – 824/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 10 c. – 3,09.
- Організація готельного господарства [Текст] : Практикум / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 132/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,35.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи стут. / авт. А.Б.Собко, Т.О. Марцин, О.С. Ліфіренко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 70/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 58 c. – 20,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.М. Гопкало, Ю.С. Мілютіна; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 11/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. Т.О. Марцин, Т.В. Бурак; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 466/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 13,00.
- Організація готельного господарства. Організація туризму [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Г.І. Михайліченко, А.Б. Собко, О.С. Ліфіренко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 553/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Організація готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. І.Ю. Антонюк, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 511/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.І. Пересічний, Т.О. Марцин, А.Б. Собко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1420/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 58 c. – 20,00.
- Організація готельного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 1085/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 50 c. – 5,06.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Програма курсу "Організація готельного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.505201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало. – 240/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 4,38.
- Програма менеджерської виробничої та переддипломної практики [Текст] : Для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 7.505201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної та заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. С.В.Мельниченко, В.В.Білик. – 415/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 14 c. – 4,88.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1775/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 c. – 60,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 41/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 20,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Робоча програма курсу "Організація готельного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.505201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.М.Гопкало. – 241/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 32 c. – 4,53.
- Світовий туризм та готельне господарство [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, А.Ю. Єременко. – 530/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 6,84.
- Стратегічний аналіз у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, О.О.Каролоп. – 428/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,05.
- Стратегічний маркетинг у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.В. Полтавська. – 849/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 5,55.
- Стратегічний маркетинг у готельному і ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 611/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 14,00.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 852/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 10 c. – 15,00.
- Бовш, Л. А. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : зб. тест.завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – ПП 04-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : Підруч. для студ. екон. спеціальностей вищих навч.закл. / М. Г. Бойко, Л. М. Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2006. – 447с. – Бібліогр.:С.442-447. – ISBN 966-629-262-9 : 30,24; 48.20;36.00.
- Компанець, К. А. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] : ситуац. вправа (кейс) / К. А. Компанець ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – П_П 03-44_23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 18 с.
- Охріменко, А. Г. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : робоча програма/Course Outline / А. Г. Охріменко, Т. М. Ткачук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 01а-44/РП 20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Охріменко, А. Г. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : програма/Course Summary / А. Г. Охріменко, Т. М. Ткачук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 13-44/П 20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Роглєв, Х. Й. Основи готельного менеджменту [Електронний ресурс] [Текст] : додаток до книги на CD / Х. Й. Роглєв. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2005. – 70,00.
- Салімон, О. М. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : зб. ситуац. вправ (кейсів) / О. М. Салімон, Т. М. Сидоренко, К. А. Компанець ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 01-44/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
|