Електронний каталог
технологія харчування
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Біохімія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. Б.К Пасальський; Каф. товарознавства та експартизи продовольчих товарів. – 220/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 57 с. – 4,94.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15,29.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу "Органічна хімія" розділ "Вуглеводні" [Текст] : для студентів спціалізації 6.091711.01 "Ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 52/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 92 с. – 4,46.
- Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Неорганічна та аналітична хімія" розділ "Координаційні сполуки" [Текст] : для студентів першого курсу спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. П.В. Федоренко, Н.І. Ісаєнко; Каф. хімії. – 465/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 55 с. – 5,56.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу "Органічна хімія", розділ "Хімічні і спектральні методи дослідження та ідентифікації органічних сполук" [Текст] : для студентів спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. хімії. – 260/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.
- Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" [Текст] : Для студентів спеціальності "Технологія харчування" денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І.Тарасенко. – 461/3 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 33 с. – 3.55.
- Методичні вказівки до самостійного вивчення курсу "Організація обслуговування" [Текст] : для студентів спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочної форми навчання / уклад.Т.Є. Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 698/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 57 с. – 7,44.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із дисципліни "Сучасні наукові нарями в харчуванні" [Текст] : для підготовки бакалаврів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної форми навчання / уклад. І.М. Грищенко, Н.М. Кравчук, Р.П. Романенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 776/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,27.
- Методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять з курсу "Стандартизація, сертифікація і метрологія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" (спеціалізація 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації громадського харчування. – 579/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 32 с. – 3,50.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Органічна хімія [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологіяхарчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 01/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 15 с. – 5,74.
- Програма та методичні рекомендації до проходження стажування і написання звіту зі стажування магістрів [Текст] : спеціальності 091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 254/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 93 с. – 5,88.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Робоча програма та методичні рекомендації до написання звіту з преддипломної практики студентів [Текст] : заочної форми навчання спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 608/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 42 с. – 4,71.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Холодильне обладнання [Текст] : Методичні вказівки до виконання індивідуального розрахунково-графічного завдання для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер. – 282/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 с. – 5.36.
- Бендерська, О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.тех.наук / Бендерська О. В. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Кравченко, М. Ф. Робоча програма підготовки до кваліфікаційниого екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Л. В. Ткаченко ; Каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 02-41/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
|