Електронний каталог
конкурентоспроможність товарів
Документи:
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. В.М. Торопков, Т.М. Григоренко; КНТЕУ, Каф. торговельного підприємництва та логістики. – 318/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 с. – 27,00.
- Організація оптової торгівлі [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.М.Григоренко; КНТЕУ, Каф. торговельного підприємництва та логістики. – 1195/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 с. – 43,00.
- Проблеми формування асортименту,якості та конкурентоспроможності товарів [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов.0503 "Торгівля" спец."Товарознавство та комерційна діяльність" / Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів.Ред.кол.:Т.М.Артюх,Г.Ф.Пугачевський,Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2008. – 271с. – 33,14.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Г.Ф.Пугачевський, Н.К.Кисляк, Г.М.Михайлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 74с. : табл. – Бібліогр.:с.73-74. – 12,10.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Н.К. Кисляк, Г.Ф. Пугачевський. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 9.88.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Ф.Пугачевський,Н.К.Кисляк,Г.М.Михайлова. – К. : КНТЕУ, 2007. – 74с. : табл. – Бібліогр.:С.73-74. – 9,88.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Н.В.Мережко, О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 108с. – Бібліогр.: с. 107-108. – 26.00.
- Гавура, В. О. Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності регіону [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Гавура В. О. ; 08.00.05- розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. – Луцьк : ЛНТУ, 2012. – 21 с.
- Товароведение и экспертиза швейных,трикотажных и текстильных товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / И. Ш. Дзахмишева, С. И. Балаева, М. В. Блиева, Р. М. Алагирова ; Под общ.ред.И.Ш.Дзахмишевой. – М. : Дашков и К, 2007. – 345с. – Библиогр.:С.343-345. – ISBN 5-94798-899-2;9785947988994 : 59,16.
- Дудла, І. О. Товарознавчі аспекти маркетингу [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. О. Дудла. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 223с. : табл. – Бібліогр.:С.210-213. – ISBN 978-966-364-451-6;9789663644516 : 28,00;35,50.
- Купріна, Н. М. Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах її персистентної трансформації [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Купріна Н. М. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : Ін-т пробл. ринк та екон.-екол. дослідж., 2021. – 40 с.
- Лифиц, И. М. Конкурентоспособность товаров и услуг [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальностям "Коммерция (торговое дело)" и "Маркетинг" / И. М. Лифиц. – М. : Высшее образование, 2007. – 390с. – Библиогр.:С.381-390. – ISBN 978-5-9692-0115-6;9785969201156 : 51,54;50,16.
- Мазаракі, А. А. Торговельне підприємство: стратегія,політика,конкурентоспроможність[Текст] [Текст] : монографія / А. А. Мазаракі, Д. М. Пшеслінський, І. В. Смолін. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 383с. – Бібліогр.: с.367 - 383. – ISBN 978-966-629-454-1 : 70.00.
- Шеремет, О. О. Забезпечення та реалізація ринкових стратегій у харчовій промисловості: теорія і методологія [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Шеремет О. О. ; 08.00.03 - економіка та упр. національним господарством. – Одеса : ОНУ ім. І.І. Мечникова, 2020. – 40 с.
|