Електронний каталог
підприємства ресторанного господарства
Документи:
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 429с. + CD-ROM. – Бібліогр.:с. 190-194. – ISBN 978-966-629-479-4 : 45.00.
- Охорона праці в ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. О.А. Коваль. – 702/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 8,92.
- Гончар, Л. О. Формування державної стратегії управління змінами у сфері послуг [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Гончар Л. О. ; 08.00.03-економіка та управління національним господарством. – Київ : НАУ, 2019. – 24 с.
- Давидова, О. Ю. Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра екон. наук / Давидова О. Ю. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2018. – 45 с.
- Кваша, О. О. Управлінський облік затрат, доходів та фінансових результатів операційної діяльності в підприємствах ресторанного господарства[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Кваша О. О. ; 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Харків : ХДУХТ, 2011. – 22 с.
- Копотієнко, Т. Ю. Внутрішній аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Копотієнко Т. Ю. ; 08.00.09 - бух. облік,аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с.
- Копотієнко, Т. Ю. Внутрішній аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис. ...канд. екон. наук / Копотієнко Т. Ю. ; 08.00.09 - бух. облік,аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.); наук. кер. В.К. Симоненко. – Київ, 2016. – 225 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 190-346. - Дод.
- Кравченко, М. Ф. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / М. Ф. Кравченко, В. А. Піддубний, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 31-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 25 с.
- Кривошей, В. В. Трудовий капітал підприємств ресторанного господарства: теорія методологія управління [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. екон. наук / Кривошей В. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Донецьк : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2011. – 39 с.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2011. – 386с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 9789662174076 : 62.00.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2016. – 386 с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 978-966-2609-12-7 : 155.00.
- Селютін, С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Селютін С. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
- Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 265 с. – Бібліогр.: с. 250-265. – ISBN 978-966-405-312-6 : 12.23.
|