Електронний каталог
емульсія
Документи:
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Лявинець, Г. М. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лявинець Г. М. ; 05.18.15 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Эмульсии [Текст] / Л. Ф. Травина, З. Е. Маркова, Б. А. Быкова, Л. А. Любович ; Под ред.Абрамзона А.А. ; пер. Сокольского Ю.М.,Славиной З.Н.,Абрамовой Н.В. – Л. : Химия, 1972. – 448с. : илл. + табл. – библиогр. – 3.27.
- Чоні, І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чоні І. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
|