Електронний каталог
Класифікатори
М
мікрохвильова обробка
Документи:
Bowen, C.
The complete microwave companion [Текст] / C. Bowen. – Oxford : Sebastian Kelly, 1999. – 256 p. : ill. – ISBN 1-84081-480-2 : 44,17.
Горшунов, М. С.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Горшунов М. С. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
Оленєв, М. В.
Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 17с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'