Електронний каталог
ціноутворення у ресторанному господарстві
Документи:
- Ресторанний бізнес [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – Харків, 2012. – № 98. – С. 3-48.
- Андреишина, И. Цены VS скидки [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2015. – №6. – C. 12-15.
- Короденко, М. Особенности современного ценообразования [Текст] : (Ценообразование в ресторанном бизнесе) / М. Короденко // Рестораторъ. – К., 2008. – № 12. – С. 68-72.
- Мошкович, А. Сезонные и праздничные предложения меню: особенности разработки и ценообразования [Текст] / А. Мошкович // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2015. – №1. – С. 64-66.
- Оспіщев, В. Ціноутворення та його вплив на валовий дохід у підприємствах ресторанного бізнесу [Текст] / В. Оспіщев, Л. Самусєва // Бухгалтерський облік і аудит. – К., 2007. – №4. – С. 52-56.
|