Електронний каталог
харчовий бiлок
Документи:
- Источники пищевого белка [Текст] : Пер с англ. / Под ред. В.Н.Сойфера. – М. : Колос, 1979. – 302с. : ил. – 1.50.
- Комбіновані харчові продукти [Текст] : Конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська,О.В.Дядечко. – К. : КДТЕУ, 1995. – 45с. – 5000.00.
- Наукові і прикладні проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Тези доповiдей на Мiжнароднiй науково-практичнiй конференцiї 21-22 листопада 1996 року,м.Київ / Вiдп.ред.А.А.Мазаракi. – К. : КДТЕУ, 1996. – 147с. – ISBN 5-7763-4389-5 : 6.00.
- Резерви харчового білка в Украінї [Текст] : Конспект лекції. – К. : КДТЕІ, 1994. – 21с. – 500.00.
- Тезисы докладов на отчетной конференции по итогам научно-исследовательской работы [Текст]. – К., 1971. – 1,00.
- Тезисы докладов научно-практической конференции (с международным участием) "Пути решения проблемы пищевого белка в Украине" [Текст] : 26-27 апреля 1994 г. / Отв.ред. В.И.Луговой. – К. : КТЭИ, 1994. – 156с. – 5,00.
- Махинько, В. М. Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра тех.наук / Махинько В. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 36с.
- Надиров, Н. К. Белок из нефти [Текст] / Н. К. Надиров, А. Н. Попов. – М. : Знание, 1974. – 64с. – (Новое в жизни,науке, технике.Серия "Химия"). – 0.10.
- Чижова, К. Н. Белок клейковины и его преобразования в процессе хлебопечения [Текст] / К. Н. Чижова. – М., : Пищ. промышленность, 1979. – 136с. : ил.. – библ.. – 1,40.
|