Електронний каталог
бухгалтерський облік у ресторанному господарстві
Документи:
- Актуально для бухгалтера: нормативний довідник [Текст] // Баланс.Бібліотека (Практичне керівництво "Баланса"). – Київ, 2011. – № 2 : Актуально для бухгалтера: нормативний довідник. – С. 5-237.
- Виробництво, торгівля, послуги: схеми бухгалтерських проведень [Текст] // Баланс.Бібліотека (Практичне керівництво). – Київ, 2013. – № 7 : Виробництво, торгівля, послуги: схеми бухгалтерських проведень. – С. 4-111.
- Індустрія смаку: ресторан, кафе, бар [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2012. – № 65. – С. 3-79.
- Ресторанний бізнес [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – Харків, 2012. – № 98. – С. 3-48.
- Ресторанний бізнес : спецвипуск [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2016. – № 49. – С. 4-61.
- Ресторанний бізнес : тема номера [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – Харків, 2017. – № 48. – С. 4-46.
- Рецепти ресторанного бізнесу : спецвипуск [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2017. – № 76. – С. 4-63.
- Схеми бухгалтерських проведень: типові, нестандартні, галузеві [Текст] // Баланс.Бібліотека (Практичне керівництво "Баланса"). – Київ, 2012. – № 2 : Схеми бухгалтерських проведень: типові, нестандартні, галузеві. – С. 4-111.
- Бистровська, О. Облік у ресторанному бізнесі: вибираємо метод [Текст] / О. Бистровська // Баланс (укр.). – Дніпропетровськ, 2017. – № 63. – С. 10-32.
- Вишиваний, В. Як організувати діяльність їдальні на підприємстві [Текст] / В. Вишиваний // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2015. – № 40. – С. 14-15.
- Вишиваний, В. Які документи потрібні ресторану для виносної торгівлі на пляжі [Текст] / В. Вишиваний // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2015. – № 66. – С. 10-12.
- Волинець, О. О. Розвиток теорії і практики обліку та контролю зобов`язань у підприємствах ресторанного господарства [Текст] / О. О. Волинець // Актуальні проблеми економіки. – 2007. – № 5(71). – С. 186-191.
- Граковський, Ю. Ресторанне господарство: придбання товарів і сировини [Текст] / Ю. Граковський // Вісник. Право знати все про податки і збори. – Київ : Укрполіграфмедіа, 2017. – № 9. – С. 18-22.
- Есаулова, Т. Знижки в ресторанах: оформлення та облік [Текст] / Т. Есаулова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2011. – № 95. – С. 13-15.
- Золотухін, О. Меню як візитівка ресторану: як його скласти [Текст] / О. Золотухін // Все про бухгалтерський облiк. – Київ : ТОВ "Редакція газети "Все про бух.облік", 2020. – № 81. – С. 7-8.
- Коваленко, А. Облік у ресторанному бізнесі [Текст] / А. Коваленко // Баланс. – Київ, 2010. – № 12 (946). – С. 14-22.
- Короп, О. Ресторанний бізнес: специфіка обліку за П(С)БО [Текст] / О. Короп // Дебет-кредит. – Київ, 2012. – № 29. – С. 20-27.
- Лісіца, Т. Кондитерське виробництво в ресторанному господартві [Текст] / Т. Лісіца // Баланс. – Київ, 2012. – № 19. – С. 36-40.
- Лісіца, Т. Ресторанне господарство: надходження сировини і калькулювання вартості страв [Текст] / Т. Лісіца // Баланс. – Київ, 2011. – № 68. – С. 21-24.
- Лісіца, Т. Ресторанне господарство: облік виробництва та реалізації [Текст] / Т. Лісіца // Баланс. – Київ, 2011. – № 68. – С. 25-27.
- Медведенко, К. Закупівля продуктів для приготування страв у кафе [Текст] / К. Медведенко // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2014. – № 22. – С. 6-8.
- Оспіщев, В. Підвищення аналітичності обліку прибутку та рентабельності в підприємствах ресторанного господарства [Текст] / В. Оспіщев, О. Чумак // Бухгалтерський облік і аудит. – К., 2007. – № 12. – С. 15-19.
- Тучак, О. Облік у літньому кафе [Текст] / О. Тучак // Баланс. – Київ, 2013. – № 41. – С. 7-12.
- Уварова, О. Бій посуду в ресторані з вини співробітника: облік та компенсація [Текст] / О. Уварова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2014. – № 84 (2201). – С. 12-14.
- Уварова, О. Бій посуду в ресторані з вини співробітників: альтернативні варіанти стягнення компенсації [Текст] / О. Уварова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2014. – № 93 (2210). – С. 19-20.
- Філозоп, А. Власна справа: відкриваємо ресторан [Текст] / А. Філозоп // Вісник. Право знати все про податки і збори : + додаток "Фермерське господарство". – Київ : Укрполіграфмедіа, 2017. – № 36. – С. 6-20.
- Чумак, О. Зарплата для шефа. Складання бюджетів, пов''язаних з оплатою праці в ресторанах [Текст] / О. Чумак // Справочник экономиста. – Київ, 2017. – № 5. – С. 26-32.
|