Електронний каталог
Класифікатори
Т
технологія виробництва паштету
Документи:
Безуглова, А. В.
Технология производства паштетов и фаршей [Текст] : Учеб.-практическое пособие для высших и средних специальных учеб.заведений пищевого профиля / А. В. Безуглова, Г. И. Касьянов, И. А. Палагина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : МарТ, 2004. – 295с. – (Технологии пищевых производств). – Библиогр.:С.289-292. – ISBN 5-241-00421-1;9785241004215 : 31.50.
Подворчан, Д. Є.
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Подворчан Д. Є. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'