Електронний каталог
фальсифікація продовольчих товарів
Документи:
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1451/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 25,00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 672/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 с. – 15,00.
- Збірник ситуаційних задач з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 826/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 29 c. – 3.22.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 546/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211 c. – 16,00.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1087/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 50 с. – 5,70.
- Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.П. Павлюченко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 884/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 11,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 6.050303, 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" заочної форми навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 725/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 26 c. – 3.93.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Тестові завдання для контролю знань студентів з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : із спеціальності "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 129/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 4.38.
- Стефаненко, С. П. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / С. П. Стефаненко, С. С. Бевза. – Вінниця : ДКФ, 2004. – 477с. : іл. – Бібліогр.:С.476-477. – ISBN 966-7151-44-1 : 20.00.
- Чепурной, И. П. Идентификация и фальсификация продовольственных товаров [Текст] : Учебник / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 459с. – Библиогр.:С.454-455. – ISBN 5-91131-120-8;9785911311209 : 48.54.
|