Електронний каталог
водонагрівне обладнання
Документи:
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 203 с. : табл. – Бібліогр.: с. 203. – 48.00.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов.В 3-х ч. Ч.3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2005. – 454с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 30.00.
|