Електронний каталог
подвійний запис
Документи:
- Бухгалтерський облік у ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Г.Горєлкін,В.М.Горностаєва,С.Я.Король. – К. : КНТЕУ, 2007. – 97с. : табл. – Бібліогр.:С.96-97. – 9,27.
- Партин, Г. О. Бухгалтерський облік:основи теорії та практики [Текст] : Із врахуванням міжнародних стандартів:Навч.посібник для студентів,які навчаються за напрямками підготовки факівців "Економіка" та "Менеджмент" / Г. О. Партин. – К. : Знання, 2000. – 245с. – ISBN 966-620-017-1 : 16.00;11.10.
- Чеснакова, Л. С. Бухгалтерський облік [Текст] [Текст] : навч.посіб. / Л. С. Чеснакова, А. В. Алексєєва, В. В. Масалітіна ; за заг. ред. Л.С.Чеснакової. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 397с. – Бібліогр.: с.393-396. – ISBN 978-966-629-397-1 : 42.66.
|