Електронний каталог
Класифікатори
Р
рибні напівфабрикати
Документи:
Інноваційні технології переробки риби [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.А. Мазаракі, Т.К. Лебська, О.В. Сидоренко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – Бібліогр.: с. 422-431. – ISBN 978-966-629-733-7 : 120.00.
Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 65с. : табл. – Бібліогр.:с.64-65. – 6.93.
Гринченко, Н. Г.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гринченко Н. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'