Електронний каталог
Класифікатори
Х
холодильне зберігання
Документи:
Охлажденные и замороженные продукты [Текст] [Текст] / под общей ред. М. Стрингера и К.Денис; под науч. ред. Н.А. Уваровой; пер. с англ. – Санкт-Петербург : Профессия, 2004. – 496 с. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-048-8 : 150,00.
Конвісер, І. О.
Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий. – Київ : КДТЕУ, 2001. – 235с. – бібліогр.:с. 231. – ISBN 966-7376-84-2 : 22.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'