Електронний каталог
ресторанна справа
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Біохімія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. Б.К Пасальський; Каф. товарознавства та експартизи продовольчих товарів. – 220/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 57 с. – 4,94.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 79 с. – Бібліогр.: с.77-79. – 6.97.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 79 с. – 8,50.
- Збірник тестових завдань з курсу "Економіка ресторанного господарства" для студентів всіх форм навчання [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска. – 1087/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 24 c. – 4,00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] [Текст] : збірник завдань для самостійної роботи студентів / авт.К.В.Боготирьова, О.Б. Мойсієнко; КНТЕУ, Каф. іноземної філології та перекладу. – 695/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 50 c. – 28,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 72 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 36 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 40 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 44 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 92 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010102 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 48 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готел.-ресторан. справа", спец. 14010101 "Курорт. справа", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1073. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 54 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування"; напрям підготов. 140101 "Готел.-ресторан. справа"; спец. 14010101 "Готел. і ресторан. справа"; освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1137. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування"; напрям підготов. 140101 "Готел.-ресторан. справа"; спец. 14010101 "Готел. і ресторан. справа"; освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1144. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 97 с. – 43.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", спец. 140101 "Готел.і ресторан. справа", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 596. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 56 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", спец. 14010102 "Курорт. справа", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 103. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 54 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 52 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 92 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010102 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 50 с. – 32.00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 174/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 35,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Логістика в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма для студентів всіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.І. Михайліченко. – 1040/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 3,90.
- Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу "Органічна хімія" розділ "Вуглеводні" [Текст] : для студентів спціалізації 6.091711.01 "Ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 52/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 92 с. – 4,46.
- Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Неорганічна та аналітична хімія" розділ "Координаційні сполуки" [Текст] : для студентів першого курсу спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. П.В. Федоренко, Н.І. Ісаєнко; Каф. хімії. – 465/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 55 с. – 5,56.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу "Органічна хімія", розділ "Хімічні і спектральні методи дослідження та ідентифікації органічних сполук" [Текст] : для студентів спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. хімії. – 260/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 210 с. : табл. – Бібліогр.: с. 208-210. – 52.00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1775/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 c. – 60,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 41/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 20,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.Ю.Антонюк, О.О. Васильєва; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 192 с. : табл. – Бібліогр.: с. 190-192. – 75.00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства, Кафедра готельно - ресторанного бізнесу. – 1210 /17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 46c. – 46,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Управління корпораціями у ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, А.Г.Охріменко, А.М.Расулова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 549/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 15 c. – 15,00.
- Mazaraki, A. A. Revenue Management [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : course Summary / A. A. Mazaraki, M. G. Boyko, M. V. Kulyk ; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 09-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 45 с.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 07-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : метод. рек. до практич. занять / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : програма/Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Архіпов, В. В. Асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос; Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 04-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Василенко, О. В. Рекламні стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Василенко О. В. ; 13.00.02 - теорія та практика навчання (техн. дисципліни). – Київ : НПУ ім. М.П.Драгоманова, 2016. – 19 с.
- Галаган, В. Я. Німецька мова ресторанної справи [Текст] [Текст] = Deutsch in der Gastronomie : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / В. Я. Галаган. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 335 с. – ISBN 966-629-682-8 : 67.00.
1
2
|