Електронний каталог
навчання персоналу
Документи:
- 6 шагов повышения уровня обучения безопасности персонала [Текст] // Промислова безпека /ел. версія. – Київ, 2021. – : №8. – С. 3-15.
- Навчання : тема номера [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – Харків : "Фактор-друк", 2020. – № 65. – С. 2-32.
- Навчання працівників за рахунок підприємства : тема номера [Текст] // Баланс (без бланків) практ.журн. – Дніпропетровськ, 2016. – № 71-72. – С. 27-38.
- Андреишина, И. Эффективная организация работы кухни. Профессиональное развитие и обучение поваров и шеф-повар [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 12. – C. 40-46.
- Вишневська, Н. М. Навчання персоналу як основний ресурс забезпечення продуктивності праці [Текст] / Н. М. Вишневська // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. – Київ : КІБіТ, 2019. – № 2. – С. 49-52.
- Гнатенко, Г. Неперервна освіта як основа конкурентоспроможності компаній [Текст] / Г. Гнатенко // Персонал. – Київ, 2010. – № 3-4 (147-148). – С. 188-197.
- Давиденко, Н. "Сами с усами": раскрытие потенциала сотрудников ресторана через коучинг [Текст] / Н. Давиденко // Ресторанный и гостиничный бизнес. – Київ, 2009. – № 3. – С. 70-71.
- Долженко, Р. А. Определение направлений совершенствования системы обучения персонала с помощью краудсорсинга [Текст] / Р. А. Долженко // Менеджмент в России и за рубежом. – Москва, 2014. – № 4. – С. 114-122.
- Дрозач, М. Проблеми якості персоналу: можливості розвитку компетенцій на робочому місці [Текст] / М. Дрозач // Україна: аспекти праці. – Київ, 2013. – № 6. – С. 47-51.
- Зеленская, Я. Обучение персонала логистической компании [Текст] / Я. Зеленская, О. Подколзина // Логистика: проблемы и решения. – Київ, 2009. – № 6. – С. 30-40.
- Крапивка, О. Подготовка персонала для индустрии гостеприимства [Текст] / О. Крапивка // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – М., 2008. – № 8. – С. 18-25.
- Криклій, А. С. Теоретико-методолдгічні засади побудови цільової комплексної програми неперервного професійного навчання персоналу підприємств фінансової системи [Текст] / А. С. Криклій // Економіка та держава. – К., 2007. – № 8. – С. 87-92.
- Литвиненко, О. Система обучения сотрудников сервиса: 9 шагов [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 9. – С. 42-44.
- Меда, Б. Особенности обучения менеджера по продажам [Текст] / Б. Меда // Управление персоналом / Менеджер по персоналу. – Київ : ТОВ"МЕДІА -ПРО", 2020. – № 10. – С. 42-48.
- Радкевич, В. О. Професійний розвиток персоналу вітчизняних підприємств [Текст] / В. О. Радкевич // Педагогіка і психологія. Вісник Академії педагогічних наук України. – Київ, 2015. – № 1 (86). – С. 27-31.
- Ричард, Брэнсон Обучение предпринимателей [Текст] / Брэнсон Ричард // Компаньон. Стратегии. – Київ, 2011. – № 11 (121). – С. 8-9.
- Сичова, Н. Стратегія управління знаннями як запорука успіху організації [Текст] / Н. Сичова // Економіст. – К., 2006. – № 12. – С. 48-50.
- Стародубцева, Е. Сравнительная таблица историков привлечения кандидатов [Текст] / Е. Стародубцева // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 44-45.
- Стефановская, С. Менеджмент ресторана: чему и зачем учить персонал? [Текст] / С. Стефановская // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 11. – С. 40-45.
- Стоянова, С. Основные моменты развития персонала в туристической сфере на основе европейского опыта [Текст] / С. Стоянова // Ресторанный и гостиничный бизнес. – Київ, 2010. – № 4. – С. 42-43.
- Трахачев, С. Как увеличить продажи десертов [Текст] / С. Трахачев // Рестораторъ. – Київ, 2012. – № 10 (97). – С. 42-45.
- Трахачев, С. Стол как якорь [Текст] / С. Трахачев // Рестораторъ. – Київ, 2012. – № 11 (98). – С. 18-21.
- Хрисанфова, А. А. Стандарты обслуживания покупателей - панацея или ненужные ограничения? [Текст] / А. А. Хрисанфова // Управление продажами. – Москва, 2011. – № 6 (61). – С. 340-355.
- Чернышев, А. В. Подготовка кадров в индустрии гостеприимства [Текст] / А. В. Чернышев // Отель. – М., 2008. – № 8. – С. 26-30.
- Чернышева, А. П. Управление знаниями в розничных продажах [Текст] / А. П. Чернышева // Управление продажами. – Москва, 2012. – № 5 (66). – С. 312-322.
|