Електронний каталог
Класифікатори
В
вегетаріанство
Документи:
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
Усов, В. В.
Сборник рецептур вегетарианской кухни [Текст] : Учеб.пособие для начального профессионального образования / В. В. Усов. – М. : Академия, 2006. – 381с. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.:С.376-378. – ISBN 5-7695-2363-8;9785769523632 : 62.10.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'