Електронний каталог
сушіння
Документи:
- Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та техн. сервісу ХДУХТ, 29 жовт. 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 70 с. – ISBN 978-966-405-376-8 : 6.33.
- Варваріна, Н. М. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Варваріна Н. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 20с.
- Веселовська, Т. Є. Інтенсифікація сушіння яблучних вивчавок та удосконалення процесів іх промислового використання [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Веселовська Т. Є. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 20с.
- Десик, М. Г. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків,сформованих екстрагуванням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Десик М. Г. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Ляшенко, А. В. Тепло-та масообмін у камері сумісних процесів сушіння та подрібнення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ляшенко А. В. ; 05.14.06 - технічна теплофізика та промислова теплоенергетика. – Київ : НАНУ ІТТ, 2012. – 20 с.
- Нєміріч, О. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра. техн. наук / Нєміріч О. В. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 44 с.
- Пак, А. О. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Пак А. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2008. – 19с.
- Петрова, Ж. О. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін. – Київ : Наукова думка, 2018. – 189 с. – ISBN 978-966-00-1620-0 : 420.13.
- Потапов, В. О. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Потапов В. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 35с.
- Тарлев, В. П. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Тарлев В. П. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 46с.
- Якобчук, Р. Л. Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Якобчук Р. Л. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2009. – 19с.
|