Електронний каталог
технологія виробництва напоїв
Документи:
- Le Cordon Bleu Wine Essentials [Текст] : Professional secrets to buying, storing, serving and drinking wine. – London : Carrol & Brown Publishers Limited, 2001. – 192 p. : photogr. – ISBN 1-903258-13-8.
- Большая алкогольная энциклопедия [Электронный ресурс] [Текст] : издательство Антона Жигульского / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 139,20. – Систем. требования: Windows 2000/XP/Vista; Pentium II 500; 64 Мб ОП; экран 1024*768 цв. 16 бит; IE 6.0; звук. устр.; CD-ROM.
- Спиртные напитки [Электронный ресурс] [Текст] : энциклопедия / Бизнессофт; ИДДК. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 134,40. – Систем. требования: Windows 9x/XP/NT/2000; Pentium-133MMX; 32 Мб ОП; видеокарта-800*600 TrueColor; 8-х CD-ROM; звук. карта.
- Білько, М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Білько М. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 44 с.
- Бойко, М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бойко М. І. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Дулька, О. С. Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дулька О. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Кошельник, А. В. Формування споживних властивостей напоїв з насіння пажитнику грецького [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Кошельник А. В. ; спец. 076 Підприємництво,торгівля та біржова діяльність; галузь знань 07 Упр. та адміністрування; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2020. – 185 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.в кінці розд. - Дод.
- Кузьмін, О. В. Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Кузьмін О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2021. – 43 с.
- Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованною кількістю сірковмісних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ..канд. техн. наук / Роздобудько Б. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Циганкова, О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Циганкова О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Шуманн, Г. Безалкагольные напитки:сырье,технологии,нормативы [Текст] / Г. Шуманн ; Пер.с нем. – СПб. : Профессия, 2004. – 278с. : илл. + CD-ROM. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-063-1 : 208.02.
|