Електронний каталог
фізико-хімічні процеси
Документи:
- Бойко, М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бойко М. І. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Боровков, С. О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Боровков С. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, міробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДОНУЕІТ, 2010. – 20с.
- Дячок, В. В. Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра екон.наук / Дячок В. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 41с.
- Запорожець, Ю. В. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механичних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Запорожець Ю. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 22с.
- Малета, Б. В. Підвищення ефективності масообміну в колонних апаратах з циклічним рухом фаз [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малета Б. В. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Мисюра, Т. Г. Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Мисюра Т. Г. ; 05.018.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 22с.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.1 : Физико-химические процессы,протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке / А. С. Ратушный, В. И. Хлебников, Б. А. Баранов, Т. В. Жубрева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 351с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.349-350. – ISBN 5-03-003580-Х(Т.1);5-03-003579-6 : 109.20.
- Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованною кількістю сірковмісних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ..канд. техн. наук / Роздобудько Б. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Седакова, В. А. Технология производства пектина из сушеных выжимок яблок с использованием механотермической активации процесса гидролиза протопектина.Методы контроля качества пектина [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Седакова В. А. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – Могилёв : МГУП, 2007. – 25с.
- Слива, Ю. В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Слива Ю. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Соколов, С. А. Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Соколов С. А. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 40 с.
- Фалько, О. Л. Наукове обгрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Фалько О. Л. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 46 с.
|