Електронний каталог
приготування напоїв
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 119 с. – бібліогр.: с. 112-113. – 33,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Большая алкогольная энциклопедия [Электронный ресурс] [Текст] : издательство Антона Жигульского / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 139,20. – Систем. требования: Windows 2000/XP/Vista; Pentium II 500; 64 Мб ОП; экран 1024*768 цв. 16 бит; IE 6.0; звук. устр.; CD-ROM.
- Напитки и коктейли [Электронный ресурс] [Текст] : энциклопедия. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – [2008]. – 121,60. – Систем. требования: Windows 95/98/ME/2000/XP; Celeron 300 Mhz; 64 МБ RAM; CD-ROM.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 182/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 c. – 29,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Спиртные напитки [Электронный ресурс] [Текст] : электронная энциклопедия / Бизнессофт; Новый Диск. – 1 электрон. опт.диск (CD-ROM); 450 Мб. – 2005. – 139,20. – Систем. требования: Windows XP; Pentium - 133; 364 Мб ОЗУ; DVD/CD привод; звук. карта; видеокарта; 1024*768; Internet Explorer 6.0 (есть на диске); мышь; клавиатура.
- Спиртные напитки [Электронный ресурс] [Текст] : энциклопедия / Бизнессофт; ИДДК. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 134,40. – Систем. требования: Windows 9x/XP/NT/2000; Pentium-133MMX; 32 Мб ОП; видеокарта-800*600 TrueColor; 8-х CD-ROM; звук. карта.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк, О.О. Козачишина; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 240/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 16,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 785/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 56/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 c. – 15,00.
- Антонова, Р. П. Сборник рецептур напитков для предприятий общественного питания [Текст] / Р. П. Антонова. – СПб. : Профикс, 2006. – 130с. – ISBN 5-903039-05-7 : 50.40.
- Брум, Д. Крепкие алкогольные напитки мира [Текст] [Текст] : иллюстрированный путеводитель / Д. Брум ; [пер.с англ. К Савельева]. – Москва : Эксмо, 2008. – 222 с. : ил. – ISBN 978-5-699-05125-0 : 117.00.
- Савчук, Ю. Ю. Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Савчук Ю. Ю. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 177 с.
- Циганкова, О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Циганкова О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
|