Електронний каталог
технологічний процес виробництва
Документи:
- Ділова гра "Ведення технологічного процесу виробництва кулінарної продукції" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організації" спеціалізації 03 "Менеджмент громадського харчування" у рамках дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 34/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 35 с. – 2,98.
- Березівський, П. С. Системи технологій [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / П. С. Березівський, Н. І. Михалюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2006. – 288с. – Бібліогр.:С.286-287. – ISBN 966-364-281-5 : 34.00.
- Галясний, І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
- Сорочинська, Ю. С. Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сорочинська Ю. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с.
- Фалько, О. Л. Наукове обгрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Фалько О. Л. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 46 с.
|