Електронний каталог
якість продукції на підприємстві
Документи:
- Безродна, С. М. Маркетинг дослідницьких організацій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Безродна С. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Єгупов, Ю. А. Організація виробництва на промисловому підприємстві [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Ю. А. Єгупов. – К. : Центр навчальної літератури, 2006. – 487с. – Бібліогр.:С.474-476. – ISBN 966-364-196-7 : 41.00.
- Кравченко, О. М. Регуляторні механізми у забезпеченні ефективності ресторанного господарства України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Кравченко О. М. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : ОНПУ, 2016. – 24 с.
- Організація виробництва [Текст] : підручник для студентів вищих навч.закладів / В. О. Онищенко, О. В. Редкін, А. С. Старовірець, В. Я. Чевганова. – Київ : Лібра, 2008. – 360с. : іл. – Бібліогр.: с. 356-357. – ISBN 9789667035914 : 50.00.
- Романенко, І. П. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Романенко І. П. ; 08.00.040-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНЕУ, 2008. – 20с.
- Студеняк, І. П. Основи стандартизації та сертифікації товарів і послуг [Текст] [Текст] : опор. конспект для студ. вищ. навч. закл. / І. П. Студеняк, Ю. М. Ажнюк, І. М. Чучка. – Київ : Кондор, 2007. – 151с. – с.149-150. – ISBN 978-966-351-153-5 : 32,00.
- Чатченко, О. Є. Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Чатченко О. Є. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
|