Електронний каталог
холодильне устаткування
Документи:
- Торговельне обладнання [Текст] [Текст] : підручник / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, О.П. Шинкаренко; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 320 с. – Бібліогр.: с. 319. – ISBN 978-966-629-871-6 : 110.00.
- Торговельне обладнання [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.П. Шинкаренко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 109 с. – Бібліогр.: с. 109. – 52.00.
- Устаткування готелів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 449/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 431/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 98 c. – 24,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 616/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 98 c. – 26,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, О.С.Болілий; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 309/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 36c. – 59,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 45/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / каф. інженер.-техн. дисциплін. – ПП 01-43/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Холодильне обладнання [Текст] : Методичні вказівки до виконання індивідуального розрахунково-графічного завдання для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер. – 282/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 с. – 5.36.
- Холодильне устаткування [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" для студентів усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О. Конвісер. – 315/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 c. – 5,61.
- Брюшков, Р. В. Підвищення теплоенергетичної ефективності торгового та побутового холодильного обладнання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Брюшков Р. В. ; 05.05.14- холодильна,вакуумна та компресорна техніка,системи кондиціювання. – Одеса : ОНАХТ ННІХКЕ ім.В.С.Мартиновського, 2013. – 20 с.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 566 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 59.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, ін. та. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 160.00.
|