Електронний каталог
Класифікатори
З
здоба
Документи:
Брикова, Т. М.
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Брикова Т. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
Залевська, Н. О.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Залевська Н. О. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2006. – 20с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'