Електронний каталог
харчове машинобудування
Документи:
- Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 8-11 верес. 2015 р. / ред. кол.: В.М. Кюрчев, О.І. Черевко, В.Т. Надикто та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 360 с. – ISBN 978-966-405-369-0 : 48.69.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / авт.: В.О. Потапов, О.В. Петренко; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 138 с. – Бібліогр.: с.127-138. – ISBN 978-966-405-276-1 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – ISBN 978-966-405-273-0 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / авт.: В.П. Плевако, С.М. Костенко, І.П. Педорич; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 129 с. – Бібліогр.: с.127-129. – ISBN 978-966-405-277-8 : 30.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Аксьонова, О. Ф. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Аксьонова О. Ф. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
- Анохіна, К. В. Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Анохіна К. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Вінниця : ВНАУ, 2012. – 21 с.
- Богомолов, О. В. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, В. П. Богомолова. – Х. : Еспада, 2005. – 430с. – Бібліогр.:С.422-424. – ISBN 5-7763-1289-2;9785776312892 : 43.75.
- Варваріна, Н. М. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Варваріна Н. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 20с.
- Гончаренко, Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : Довідник:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 303с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-464-6;9789663644646 : 28,00.
- Горєлков, Д. В. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Горєлков Д. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2009. – 19с.
- Губеня, О. О. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Губеня О. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2008. – 19с.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов.В 3-х ч. Ч.3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2005. – 454с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 30.00.
- Десик, М. Г. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків,сформованих екстрагуванням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Десик М. Г. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Євдокимова, О. О. Обгрунтування режимних характеристик виморожуючих установок для опріснення та очищення природної і промислової вод [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Євдокимова О. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
- Калачев, М. В. Дизайн машин и аппаратов пищевых производств [Текст] : Учеб.пособие / М. В. Калачев. – М. : Дели принт, 2001. – 140с. – ISBN 5-94343-008-3 : 44.04.
- Красногрудов, О. В. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Красногрудов О. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 18с.
- Кривопляс-Володіна, Л. О. Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кривопляс-Володіна Л. О. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2006. – 20с.
- Лензіон, В. Й. Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лензіон В. Й. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2006. – 21с.
- Люлька, Д. М. Розроблення конструкцій транспортних систем дифузійних апаратів з метою інтенсифікації процесу екстрагування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Люлька Д. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Малета, Б. В. Підвищення ефективності масообміну в колонних апаратах з циклічним рухом фаз [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малета Б. В. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Марценюк, О. С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Марценюк О. С. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2006. – 45с.
- Матко, С. В. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Матко С. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2009. – 21с.
- Миколів, І. М. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Миколів І. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Мирончук, Ю. Г. Мембранні процеси в технології комплексної переробки молочної сироватки [Текст] [Текст] : монографія / Ю. Г. Мирончук, Ю. Г. Змієвський. – Київ : НУХТ, 2013. – 152 с. – Бібліогр.: с.150-152. – ISBN 978-966-612-151-9 : 14.00.
- Мізнік, Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Мізнік Л. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : ХУХТ, 2006. – 19с.
- Місечко, Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Місечко Н. О. ; 05.18.01 - технологіяи хлібопекарських продуктів,кондитер.виробів та харч.концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 21 с.
- Мординський, В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Мординський В. П. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Одеса : ОНАХ, 2011. – 19с.
- Ободович, О. М. Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних систем та їх апаратурне забезпечення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Ободович О. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2009. – 40с.
- Паламарчук, І. П. Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Паламарчук І. П. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2008. – 44с.
- Петрікей, Р. В. Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Петрікей Р. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
1
2
|