Електронний каталог
м'ясна промисловість за кордоном
Документи:
- Evaluation of the quality of meat products available on the Polish market based on nitrates and nitrites content [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, R. W. Wojciak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 540-543.
- Вовк, С. О. Кожному своя якість: Порівняльна характеристика торгово-ринкової оцінки якості свиней у країнах Євросоюзу й України [Текст] / С. О. Вовк, Б. Б. Кружель, В. В. Бальковський // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 2. – С. 46-47.
- Кравченко, Л. Германия и Украина: опыт и перспективы мясной индустрии [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ, 2012. – № 9 (88). – С. 30-31.
- Рудич, О. О. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності м`ясопереробних підприємств [Текст] / О. О. Рудич // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2010. – № 8 (110). – С. 150-157.
- Святкивская, Е. Мясная промышленность Австралии: кенгуру и не только [Текст] / Е. Святкивская // Мясной бизнес. – Київ, 2010. – № 7 (91). – С. 76-77.
- Хвыля, С. И. Пищевые волокна в мясной промышленности [Текст] / С. И. Хвыля, В. А. Пчелкина, Габараев // Мясной бизнес. – Київ, 2012. – № 10 (116). – С. 22-26.
|