Електронний каталог
технологія виробництва
Документи:
- Изменения пищевых веществ под действием кулинарной обработки [Текст] : Труды института. Вып.41 / Под ред.Е.П.Козьминой. – М. : МИНХ, 1966. – 150с. – 0.56.
- Исследование и разработка рекомендаций по совершенствованию технологии производства и долговечности сатураторов,выпускаемых заводом торгового машиностроения г,Киева [Текст] : Отчет / Под рук.П.П.Безлюдный. – К., 1978. – 32с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Лабораторные работы по технологии производства продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Под ред.:Л.М.Алешина,Г.Н.Ловачева. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1981. – 272с. – 0.85.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : методичні рекомендації до проведення лабораторних занять ОКР - "бакалавр", напрям підготовки - 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.В. Мережко, О.І. Сім'ячко, Т.А. Караваєв, Н.К. Зіміна; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 863/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 69 с. – 5,39.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 113 с. – 25.90.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до проведення лабораторних занять ОКР - "бакалавр", напрям підготовки - 0503 "Торгівля" / авт. Н.В. Мережко, О.І. Сім'ячко, Т.А. Караваєв, Н.К. Зіміна; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 845/09 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 69 с. – 15,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Н.В. Мережко, Т.А. Караваєв, ВП. Вербій, Л.В. Андрієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 222/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 с. – 17,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 113 с. – 25.90.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Н.В. Мережко, К.В. Мостика, О.Р. Мокроусова, Л.В. Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 508/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 с. – 15,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І.Сім"ячко, В.П.Вербій. – 1112/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,64.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Л.В. Черняк, В.П.Вербій, Н.С. Ясинська. – 532/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 6,06.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І. Сім'ячко, Т.А. Караваєв, В.П. Вербій, Н.С. Ясинська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 134/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 12,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних робіт / авт. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І. Сімячко, Л.В. Андрієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1123/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 59 с. – 20,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.В. Мережко, К.В. Мостика, О.Р. Мокроусова ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1085/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 с. – 18,00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів (розділ "Матеріалознавство") [Текст] [Текст] : зб. тестових завдань / авт. Л.А. Коптюх, Н.В. Мережко, Т.А. Караваєв, , Л.В. Андрієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та митної справи. – 156/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 38 с. – 18,00.
- Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу "Матеріалознавство та технологія виробництва непродовольчих товарів" [Текст] : для студентів II та III курсів товарознавчого факультету за фахом 7.050302, 7.050303 денної та заочної форм навчання. Частина 1 : Розділ "Структура та будова матеріалів" / уклад.: Н.К. Зиміна, В.М. Андрієнко; Каф. товарознавства непродовольчих товарів. – 407/96[замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 2017. – 46 с. – 3,00.
- Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу "Матеріалознавство та технологія виробництва непродовольчих товарів" [Текст] : для студентів II та III курсів товарознавчого факультету за фахом 7.050302, 7.050303 денної та заочної форм навчання. Частина 2 : Розділ "Властивості матеріалів" / уклад.: Н.К. Зиміна, В.М. Андрієнко; Каф. товарознавства непродовольчих товарів. – 408/96 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 2017. – 35 с. – 3,00;19,16;3.25.
- Моделирование,конструирование,изготовление головных уборов (женских,мужских,детских) [Текст] : Учеб.пособие / Под ред.В.И.Гринберга. – М. : Легкая индустрия, 1971. – 288с. – 0.53.
- Новые и улучшенного качества хлебобулочные изделия [Текст] / В.А.Патт,В.В.Щербатенко,З.С.Немцова и др. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 69с. : ил.,табл. – (Качество.Ассортимент). – Библиогр. – 0.23.
- Общая технология пищевых производств [Текст] / Под ред.Н.И.Назарова. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1981. – 360с. – 1.20.
- Общественное питание.В.25 [Текст] : Республиканский межвед.научно-тех.сборник. – К : Тэхника, 1989. – 94с. – 1.40.
- Общественное питание.В.24 [Текст] : Республик.межвед.научно-тех.сборник. – К : Тэхника, 1988. – 95c. – 1.50.
- Проблемы качества товаров и технологии производства продуктов общественного питания [Текст] : Сборник научных трудов / Мин. торг. СССР;Ленингр. ин-т сов. торг. им. Ф.Энгельса;Под ред.Е.Н.Лазарева,М.И.Ковалева. – Ленинград : ЛИСТ, 1973. – 238с. – 0.32.
- Провести исследования по отработке и внедрению технологии производства пастеризованных ветченных консервов на импортном оборудовании фирмы "Ивка" и "Крупп" на примере Черкасского мясокомбината [Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – К., 1979. – 46с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Производство сыра:технология и качество [Текст] / Пер.с фр.Б.Ф.Богомолова;Под ред.Г.Г.Шилера. – М. : Агропромиздат, 1989. – 496с. – ISBN 5-10-001245-5 : 7.70.
- Разработка ассортимента,рецептуры и технологии произв-ва,упаковки,транспортирования,хранения,реализации и подготовки к употреблению замор-ных плодов с промежуточной влаж-тьюдля розн.тор-ли и общ.пит [Текст] : Отчет / Под рук.З.В.Коробкина. – К., 1985. – 122с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Разработка и выпуск,реализация продуктов для профилактического питания населения в условиях хронического действия малых доз радиации [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1992. – 34с. – (КТЭИ).
- Разработка рецептур и технологии мучных кулинарных изделий и сладких блюд с использованием овощного и фруктового сырья(порошков) промышленной выробатки [Текст] : Отчет / Под рук.М.М.Калакура. – К., 1989. – 54с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Совершенствование технологии производства и обслуживания на комбинате питания Черниговского КСК [Текст] : Отчет / Под рук.В.Г.Зенцев. – К., 1989. – 64с. – (КТЭИ).
- Совершенствование технологии производства кулинарной продукции [Текст] : Сборник научных трудов / Отв.ред.А.С.Ратушный. – М. : НИИОП, 1981. – 118с. – 0.60.
- Совершенствование технологии организации общественного питания [Текст] : Тематический сборник научных трудов. – К. : КТЭИ, 1982. – 176с. – 0.60.
- Совершенствовать технологию производства,расширить ассортимент и улучшить качество солено-квашенных овощей [Текст] : Отчет / Под рук.Н.П.Орлов. – К., 1990. – 30с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Современный капитализм: социально-политические проблемы и противоречия НТР [Текст] / Под ред.И.Е.Гурьева,Н.Д.Гаузнера. – М. : Наука, 1989. – 200с. – ISBN 5-02-010767-0 : 3.30.
- Справочник кондитера [Текст]. Ч.1 : Сырье и технология кондитерского производства / Под ред.Е.И.Журавлевой. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1966. – 712с. : илл.;табл. – 2.66.
- Справочник кондитера [Текст]. Ч.2 : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 816с. : илл.;табл. – 2.66.
- Справочник мастера-фарфориста [Текст] / И.М.Бердичевский,О.Б.Букия,Н.Т.Замарашкина и др. – М. : Легпромбытиздат, 1992. – 224c. – ISBN 5-7088-0439-4 : 3.50.
- Справочник обувщика [Текст]. Т.2 / Под ред.Д.С.Мурванидзе. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая индустрия, 1971. – 392с. – 1.74.
- Справочник по производству спирта [Текст] : Сырье,технология и технохимконтроль / В.Л.Яровенко,Б.А.Устинников,Ю.П.Богданов и др. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1981. – 336с. – 1.40.
- Справочник технолога плодоовощного консервного производства [Текст] / Под ред.В.И.Рогачева. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 408с. – 1.60.
- Справочник технолога пищеконцентратного и овощесушильного производства [Текст] / Под ред. В.Н.Гуляева. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. – 488с. : ил. – 1.90.
- Справочник технолога эфирномасличного производства [Текст] / Под ред. А.П. Чипиги. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. – 184с. : ил. – 0.80.
- Справочник технолога общественного питания [Текст]. – 2-е,перераб. – М. : Экономика, 1977. – 400с. – 1.54.
- Справочник технолога плодоовощного производства [Текст] : Справочн.пособие / Сост.М.Куницына. – СПб. : ПрофиКС, 2001. – 408с. – ISBN 5-901943-01-5 : 208.28;192.50.
- Справочник технолога общественного питания [Текст]. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1978. – 400с. – 1.50.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Технология натуральных эфирных масел и синтетических душистых веществ [Текст] / И.И.Сидоров,Н.А.Турышева,Л.П.Фалеева и др. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. – 368с. – 0.95.
- Технология обуви [Текст] : Учебник / Под ред.Н.Н.Иванова. – 2-е изд.,испр.и доп. – М. : Легкая индустрия, 1970. – 408с. – 1.04.
- Технология пластических масс [Текст] / Под ред.В.В.Коршака. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Химия, 1985. – 560с. : илл. – 1.60.
1
2
3
4
5
6
|