Електронний каталог
хлібопекарні
Документи:
- Дробот, В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : Навч.посібник / В. І. Дробот. – К. : Руслана, 1998. – 416с. – ISBN 966-95276-0-0 : 25.00;122.52.
- Федчишина, Н. М. Облік і бюджетування в управлінні діяльністю підприємства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон.наук / Федчишина Н. М. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит(за видами екон. діяльн.). – Київ : ДССУ,НАСОА, 2016. – 21 с.
- Ященко, В. С. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ященко В. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
|