Електронний каталог
сервісне обслуговування
Документи:
- Service management [Text] [Текст] = Сервісне управління : програма / авт. Н.І. Ведмідь, В.В. Білик, О.П. Богаченко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 877/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 9 p. – 16,00.
- Lewis, W. M. How to choose & use temporary services [Text] [Текст] / W. M. Lewis, N. H. Molloy ; American Management Association. – New York : Amacom, 1991. – 246 p. – ISBN 0-8144-5968-4 : 105,00.
- Андрієнко, М. М. Організаційно-економічний механізм сервісного обслуговування залізничних контейнерних перевезень [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Андрієнко М. М. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : ДЕТУТ, 2009. – 20с.
- Бакалінський, О. В. Тотальне управління споживчою цінністю послуги [Текст] [Текст] : нова концепція, яка розширює практичні можливості маркетингу сервісу / О. В. Бакалінський. – Київ : ДУІТ, 2017. – 139 с. – Бібліогр.: с. 124-137. – ISBN 978-966-2197-95-2 : 40.00.
- Городецький, М. Я. Управління конкурентоспроможністю підприємств автосервісу [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Городецький М. Я. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2020. – 20 с.
- Сервисная деятельность [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Сервис" / С. Н. Коробкова, В. И. Кравченко, С. В. Орлов, И. П. Павлова ; Под ред.В.К.Романович. – 3-е изд. – СПб. : Питер, 2005. – 155с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-469-00717-0 : 16.92.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Техника обслуживания и культура работы в гостиницах [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / Н. А. Попова, В. С. Бугаенко, С. Ф. Боровикова, И. М. Каминский. – К. : Вища школа, 1977. – 256с. : илл. – 0.90.
- Фатхутдинов, Р. А. Производственный менеджмент [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности и направлению "Менеджмент" / Р. А. Фатхутдинов. – 4-е изд. – СПб. : Питер, 2003. – 490с. : илл. – (Учебник для вузов). – Библиогр.:С.489-490. – ISBN 5-94723-674-5 : 35.00.
|