Електронний каталог
сервіс-менеджмент
Документи:
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2 / ред кол.: О.І. Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 516 с. – ISBN 978-966-405-359-1 : 30.00.
- Lewis, W. M. How to choose & use temporary services [Text] [Текст] / W. M. Lewis, N. H. Molloy ; American Management Association. – New York : Amacom, 1991. – 246 p. – ISBN 0-8144-5968-4 : 105,00.
- Сервисная деятельность [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Сервис" / С. Н. Коробкова, В. И. Кравченко, С. В. Орлов, И. П. Павлова ; Под ред.В.К.Романович. – 3-е изд. – СПб. : Питер, 2005. – 155с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-469-00717-0 : 16.92.
- Котлер, Ф. Маркетинг менеджмент [Текст] [Текст] : Экспресс-курс / Ф. Котлер ; Пер.с англ. – 3-е изд. – СПб. : Питер, 2008. – 480с. – (Классический зарубежный учебник). – ISBN 9785911800925 : 78,00.
|