Електронний каталог
сервіс у ресторанному бізнесі
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Ресторанний сервіс [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад Т.Є.Литвиненко. – 326/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 6,60.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Сервисная деятельность [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Сервис" / С. Н. Коробкова, В. И. Кравченко, С. В. Орлов, И. П. Павлова ; Под ред.В.К.Романович. – 3-е изд. – СПб. : Питер, 2005. – 155с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-469-00717-0 : 16.92.
|