Електронний каталог
П'ятницька Н.О.
Документи:
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан. та турист.бізнесу.Уклад.:Г.Т.П'ятницька,Н.О.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 87с. : іл. – Бібліогр.:С.84-87. – 10.07.
- Виробничий менеджмент [Текст] : Програма курсу для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" денної та зоачної форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Н.О. П'ятницька, Г.Т. П'ятницька, А.М. Расулова, Л.В. Лукашова. – 855/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 4,31.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Г.Т. П'ятницька, Н.О.П'ятницька. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 88с. : іл. – Бібліогр.: с. 84-87. – 12.10.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : програмний продукт ZATR / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2012. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00. – Систем. требования: Windows 98/ME/2000/XP; 10248768; 64 Мб ОП; видео: 2 Мб; CD-ROM 4-х.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 429с. + CD-ROM. – Бібліогр.:с. 190-194. – ISBN 978-966-629-479-4 : 45.00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – 2010. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00, 450 пр.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / [авт.: Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашкова] ; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 374с. – Бібліогр.:с.164-168. – ISBN 966-629-347-1 : 40.77.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу;уклад.:Н.О.П'ятницька,Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 129с. – Бібліогр.:С.126-129. – 11.19.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : Програма для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Н.О. П'ятницька, Г.Т. П'ятницька, Л.В. Лукашова, А.М. Расулова. – 249/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 11,14.
- Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт [Текст] / уклад.: В.В.Білик, В.Г.Міска, Н.О.П`ятницька, Т.І.Ткаченко; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 943/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 45 с. – 5,31.
- Моделювання ринкових цін на продукцію і послуги в підприємствах громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Л. Г. Агафонова, Л. Д. Пінчук, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька. – К. : КДТЕУ, 1994. – 88с. – ISBN 5-7763-4377-1 : 60000.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- П'ятницька, Г. Т. Механізм формування доходів від виставково-ярмаркової діяльності [Текст] / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька, О. В. Сініцина // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2010. – № 3 (47). – С. 202-211. – (Економічні науки).
- П'ятницька, Г. Т. Менеджмент громадського харчування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2001. – 654с. – Бібліогр.:С.580-591. – ISBN 966-7376-77-Х : 25.31; 28.00.
- П'ятницька, Н. Стратегічні чинники впливу на збутову діяльність закладів ресторанного господарства [Текст] / Н. П'ятницька, Т. Амброзевич // Вісник КНТЕУ. – К., 2007. – № 6. – С. 46-54.
- П'ятницька, Н. О. Проблеми організації харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів [Текст] / Н. О. П'ятницька, Ю. Л. Клопова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.128-133.
- П'ятницька, Н. О. Теоретичні та практичні аспекти конкуренції у ресторанному бізнесі [Текст] / Н. О. П'ятницька, А. М. Коваленко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.100-109.
- П'ятницька, Н. О. Ефективність використання основних фондів підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П'ятницька, Л. В. Лукашова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.193-205.
- П'ятницька, Н. О. Організаційно-правові засади функціонування підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П'ятницька, Л. В. Лукашова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.92-99.
- П'ятницька, Н. О. Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Н. О. П'ятницька, В. Т. П'ятницький, О. М. Григоренко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 140с. – ISBN 966-7376-38.8 : 6.00;5.00;3.00.
- П"ятницька, Н. О. Пошук шляхів підвищення ефективності роботи підприємства громадського харчування при вищому навчальному закладі [Текст] / Н. О. П"ятницька, Л. В. Лукашова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.278-284.
- Пятницька, Н. О. Маркетингові дослідження коливань попиту на продукцію та послуги підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. Пятницька, Л. В. Лукашова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.274-283.
|