Електронний каталог
Пінчук Л.Д.
Документи:
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Ціноутворення" [Текст] : Для студентів спеціальності 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп. – 782/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 22 с. – 2,16.
- Ціноутворення [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму 0502 "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05021.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.:Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 781/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 11 c. – 4,28.
- Ціноутворення [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів напряму 0502"Менеджмент" професійного спрямування 6.050201"Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.:Л.Д.Пінчук, О.О.Каролоп; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 771/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 14 c. – 4,36.
- Моделювання ринкових цін на продукцію і послуги в підприємствах громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Л. Г. Агафонова, Л. Д. Пінчук, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька. – К. : КДТЕУ, 1994. – 88с. – ISBN 5-7763-4377-1 : 60000.00.
|