Електронний каталог
технологія кондитерських виробів
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Технологія кондитерських виробництв [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1004/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 с. – 4,76.
- Технологія кондитерських виробництв [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів нарпяму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.0 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1005/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 21 с. – 6,47.
- Технологія кондитерських виробів [Текст] : Опорний конспект лекцій з дисципліни для спеціальності 7.091711 / Уклад.А.І.Юліна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 64с. – Бібліогр.64с. – 7.80.
- Брикова, Т. М. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Брикова Т. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : Учеб.пособие / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : Экономика, 1976. – 278с. – 0.49.
- Залевська, Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Залевська Н. О. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2006. – 20с.
- Звягінцева-Семенець, Ю. П. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Клюковська, Л. О. Лабораторний практикум з предмета "Технологія борошняних кондитерських виробів" [Текст] [Текст] : навч. посіб для проф.-техн. навч. закл. / Л. О. Клюковська, О. В. Гараскевич. – Київ : Освіта України, 2011. – 256 с. – Бібілогр.: с. 249. – ISBN 978-966-188-205-7 : 70.00.
- Новік, Г. В. Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новік Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 21 с.
- Олейникова, А. Я. Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : Учеб. пособие для студентов вузов / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 480с. – ISBN 5-901065-75-1 : 112.02.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.2 : Технология блюд,закусок,напитков,мучных кулинарных,кондитерских и булочных изделий / А. С. Ратушный, Б. А. Баранов, Н. И. Ковалев, Г. Н. Ловачева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 415с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.409-410. – ISBN 5-03-003581-8(Т.2);5-03-003579-6 : 109.20.
- Татарская, Л. Л. Лабораторно-практические работы для поваров и кондитеров [Текст] : Учебное пособие для образовател. учреждений начал. проф. образования / Л. Л. Татарская, Н. А. Анфимова. – 2-е изд.,стер. – М. : Академия, 2005. – 112с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-7695-2385-9 : 21.98;22.00.
|