Електронний каталог
амарантове борошно
Документи:
- Мартинюк, І. О. Альтернативний білок: Перспективи використання амаранту у виробництві варених ковбасних виробів [Текст] / І. О. Мартинюк // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – № 10. – С. 19-20.
- Мачихина, Л. Микробиологические аспекты сохранности и безопасности зерна и зернопродуктов [Текст] / Л. Мачихина, Л. Львова, О. Кизленко // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.49-51. – Окончание следует.
- Мелешкина, Е. Амарантовая мука в хлебопечении [Текст] / Е. Мелешкина, А. Меньшенин, А. Медведев // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.42-44.
- Мирошниченко, Л. Цельносмолотая амарантовая мука [Текст] / Л. Мирошниченко, И. Жаркова, М. Калиничева // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 42-43.
|